• Lorem ipsum

De minimalistische Scandinavische stijl kan ook heel kleurrijk zijn. Wat denkt u van deze prachtige houten huizen in verschillende kleuren geel? Zo geeft u uw houten huis een levendige en zonnige uitstraling. U kunt kiezen uit vele tinten geel, van fris en levendig geel, klassieke okertinten tot lichtgele tinten. Laat u hier inspireren!

 

Houten huis in lichtgeel

Vrolijk geel T7107

Een zachte geel tint in combinatie met een wit tint geeft een hele frisse, maar rustige en toch unieke uitstraling.  

 

T7107

 

 

 

 

 

Okergeel variaties 

Vrolijk geel T7102

Okergeel is een klassieke kleur die ook weer helemaal van nu is. Tijdloos maar met een levendige uitstraling. Wat denkt u bijvoorbeeld van dit houten huis in een lichte okertint, T7102. 

 

T7102

 

 

 

 

 

Vrolijk geel T7103

Of dit houten huis in een donkere oker kleur, T7103, waardoor uw houten huis een echte eyecatcher wordt. 

 

T7103

 

 

 

 

 

Een bijzondere geeltint

Vrolijk geel T7094Of wat denkt u van dit Scandinavische houten huis in deze bijzondere geel tint, T7094. Met alle foto's bij elkaar is goed te zien hoeveel verschillende tinten geel er zijn en dat er voor elke smaak en huis wel een passende kleur is te vinden.

 

T7094

 

 

 

 

 

Persoonlijk advies?

Bij Teknos Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om de mooiste kleur verf te kiezen voor uw houten huis of gevel. Op onze website vindt u een schat aan informatie en inspiratie die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Maar we begrijpen ook dat persoonlijk advies soms het verschil kan maken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.