• Lorem ipsum

Woodex Bioleum houtolie heeft een eigen kleurenkaart, die hieronder is weergegeven. Daarnaast kan ook een kleur worden gekozen uit de Woodex kleurenkaart die ook op deze website staat.  

Bij een transparant product, zoals Woodex Bioleum houtolie, is het eindresultaat naast de gekozen houtolie kleur ook afhankelijk van de kleur van de (houten) ondergrond. Als voorbeeld ziet u hieronder eenzelfde kleur aangebracht op zowel vuren hout als Douglas hout.   

 

 

Persoonlijk advies?

Bij Teknos Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste verf, olie of beits te kiezen voor uw specifieke situatie. Op onze website vindt u een schat aan informatie die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Maar we begrijpen ook dat persoonlijk advies soms het verschil kan maken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Of u nu op zoek bent naar advies over kleuren, producten of toepassingsmethoden, wij zijn er om u te helpen.

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject: