• Lorem ipsum

Verf voor Hout Nova

Wilt u de beste producten voor steigerhout verven? Drywood Verf voor Hout Master van Teknos is de beste verf voor het verven van sterigerhout. Waarom? Steigerhout is matig duurzaam en onbehandeld steigerhout is gevoelig voor vocht, schimmel en houtrot. Belangrijk is daarom dat u een verf kiest die hiervoor de perfecte oplossing biedt. Dit is Drywood Verf voor Hout Master. Deze verf is makkelijk mooi aan te brengen, beschermt steigerhout langdurig tot wel 8 jaar en vraagt weinig onderhoud. Ook geeft deze verf bijvoorbeeld uw schutting, tuinmeubelen van steigerhout een prachtige uitstraling, omdat deze verf kieren in het hout mooi opvult en extreem elastisch is, dus verf niet gat bladderen als hout werkt. Wilt u liever een matte verf? De beste matte verf voor steigerhout is Nordica mat
 
Wit u meer informatie? Leest u dan ook onze adviezen over het behandelen van steigerhout. Of ons duidelijke stappenplan voor het mooiste resultaat van uw verfklus. We geven u ook graag referenties van zeer tevreden klanten die steeds weer Drywood Verf voor Hout Master kiezen voor onderhoud van hun schutting of tuinmeubelen van steigerhout.
 
De perfecte keus voor steigerhout is dus zonder twijfel Drywood Verf voor Hout Master. Zou het niet handig zijn als u ook direct het hout kunt reinigen, ontvetten en impregneren? Wilt u weten welke reinigingsproducten, grondverf en impregneermiddel u het beste kunt gebruiken als voorbereiding op het verven van steigerhout met Drywood Verf voor Hout Master of Teknos Nordica mat?

 

Persoonlijk advies nodig ?

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject met een advies op maat:

Teknos Drywood Hout Master Glans
Hout Master Glans
Teknos / Drywood Verf voor Hout Master Glans is een watergedragen en sneldrogende grond-, voor- en aflak in één voor hout buiten en binnen. Het product wordt vaak gebruikt voor het verven van gevelbetimmeringen, zoals rabat en boeidelen of een tuinhuis.
€45,00Incl. btw
Teknos Drywood Nordica Matt (mat)
Nordica Matt (mat)
Nordica Matt is een watergedragen coating voor langdurige bescherming van uw houten huis en andere houten oppervlakken buiten tegen extreme weersomstandigheden. Nordica Matt geeft uw huis een volledig matte uitstraling bij een lang onderhoudsinterval.
€60,00Incl. btw
Teknos Drywood Nordica Classic (zijdemat)
Nordica Classic (zijdemat)
Nordica Classic is een watergedragen zijdematte coating voor langdurige bescherming van uw houten huis en andere houten oppervlakken buiten. Weerbestendig en waterafstotend, Nordica geeft uw huis een fraaie uitstraling bij een lang onderhoudsinterval.
€52,00Incl. btw
Teknos Drywood Nordica Primer
Nordica Primer
Nordica primer is een watergedragen, volledig matte grondverf uit de Nordica lijn van Teknos. Voor het gronden van nieuwe onbehandelde houten ondergronden en geschikt voor toepassing buiten op houten ramen, deuren, kozijnen en andere betimmeringen.
€40,00Incl. btw
Teknos Drywood Rensa Facade
Rensa Facade
De belangrijkste stap vóór elke schilderklus: schoonmaken! Verf hecht niet op een vuil en vet oppervlak. Teknos Rensa Facade is een krachtige, biologisch afbreekbare reiniger geschikt voor alle oppervlakken. Verfreiniger en onderhoudsmiddel in één.
€17,00Incl. btw
Teknos Drywood Rensa Terrasreiniger
Rensa Terrasreiniger
Teknos Rensa Terrace is een watergedragen geconcentreerd reinigingsmiddel voor houten vlonders en tuinmeubelen en het behandelen hiervan vóór het schilderen. Dit product is biologisch afbreekbaar en verwijdert o.a. vuil, schimmel en algengroei.
€18,00Incl. btw
Teknos Drywood Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus is een hout impregneermiddel op waterbasis. Dringt diep in het hout en geeft het onbehandelde of geschuurde hout effectieve bescherming tegen houtverkleurende schimmels als blauwschimmel en houtrot. Daarna afwerken met beits of olie.
€40,00Incl. btw