• Lorem ipsum

Drywood Certified Dealer Teknos-Specialist.nl is dé 'certified partner' van Teknos Drywood. Hiermee zijn we een door Teknos erkende online dealer en online verkooppunt van Teknos Drywood producten. U kunt ons zien als een online groothandel en winkel met de kennis en service van de ouderwetse verfwinkel. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Snelle levering van authentieke Teknos Drywood producten
  • Direct uit de fabriek, aangekleurd met originele Teknos kleurpasta
  • Goed advies over verf en beits én het aanbrengen ervan
  • Perfecte service 
  • Nederlandse garantie


Teknos Drywood
is een bekende en vooraanstaande Nederlandse verffabriek gespecialiseerd in watergedragen verven voor hout. Sinds 2016 maakt Teknos Drywood onderdeel uit van de Teknos groep. Teknos is één van de grootste familiebedrijven in Finland met vestigingen in Europa, Azië en VS die ook vele industriële coatings en bouwverven produceert. De vestiging in Enschede produceert coatings voor de lokale markt en heeft een eigen Research & Development laboratorium. Van hieruit vindt ook onze levering uit voorraad plaats en de pigmentering naar de door u gewenste kleur. Teknos Drywood richt zich op verf producten die duurzaam zijn, met water als oplosmiddel, geheel of gedeeltelijk oplosmiddelvrij zijn en op KOMO-gecertificeerde producten. 

Het team van Teknos-specialist.nl staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste verf keuze. Een verf die past bij het te schilderen oppervlak, uw esthetische wensen en het gewenste onderhoudsinterval. Juist omdat onze medewerkers praktijkervaring hebben, kunnen we u niet alleen adviseren over de aankoop, maar ook over het aanbrengen van de verf. We helpen u graag bij het zo makkelijk mogelijk maken van uw schilderklus met een zo mooi en duurzaam mogelijk resultaat.   

Schilderen is bij uitstek een klus die iedereen kan en met de juiste producten en werkwijze zelfs leuk kan zijn. Teknos Drywood producten zijn kwalitatief zeer goede producten die ook door vele professionele schilders worden gebruikt. Aanschaf in onze webwinkel is eenvoudig, we leveren de verf online uit voorraad en de fabriek kleurt deze direct in de door u gekozen kleur, waardoor snelle levering (gemiddeld binnen 2-3 werkdagen op uw adres) mogelijk is.