• Lorem ipsum

Verf, olie of beits worden altijd per bestelling op kleur gemaakt. Kleuren worden nooit op voorraad gehouden. Verf die op kleur gemengd is, kan niet worden geruild tenzij het product u in een beschadigde of niet-oorspronkelijke staat bereikt, of in een andere dan de door u bestelde kleur. In dat geval helpen wij u natuurlijk zo snel mogelijk aan een vervangend product. 

Voor andere producten, zoals kleurloze transparante verf, - olie of -beits, is er een periode van 14 dagen tijdens welke u zonder opgaaf van redenen het product kunt retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. 

 

Retour

Het product kan alleen geretourneerd worden mits het in oorspronkelijke, ongebruikte en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen, en u dat vooraf kenbaar heeft gemaakt via ons contactformulier. U kunt ook gebruik maken van het herroepings formulier. Vooraf kenbaar maken is nodig om het juiste verzendadres en een referentie van ons te ontvangen. 

 

Kosten

Bij een retourzending draagt u als klant de kosten van het terugzenden van het product. Teknos-specialist.nl vergoedt alle betalingen van klanten, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Teknos-specialist.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij de u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, behoeft Teknos-specialist.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Beschadigd

Heeft u de bestelling beschadigd ontvangen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren. Ook in zo'n geval vragen wij u dit direct te melden via email of contactformulier.

Retour Informatie