• Lorem ipsum

Verf, olie of beits wordt altijd per bestelling voor u op kleur gemaakt. Kleuren worden nooit op voorraad gehouden. Verf die op kleur gemengd is, kan niet worden geruild, tenzij het product u in een beschadigde of niet-oorspronkelijke staat bereikt, of in een andere dan de door u bestelde kleur. In dat geval helpen wij u natuurlijk zo snel mogelijk aan een vervangend product. 

Voor andere producten die niet op kleur zijn gemaakt, zoals kleurloze transparante verf, - olie of -beits, is er een periode van 14 dagen tijdens welke u zonder opgaaf van redenen het product kunt retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. 

Voorwaarden retour sturen

Het product kan alleen geretourneerd worden als u dat vooraf kenbaar heeft gemaakt via ons contactformulier. En mits het in oorspronkelijke, ongebruikte en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier. Vooraf kenbaar maken is nodig om het juiste verzendadres en een referentie van ons te ontvangen. 

Kosten retourzending 

Bij een retourzending draagt u als klant zelf de kosten van het terugzenden van het product. Teknos-specialist.nl vergoedt alle betalingen van klanten onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Dit is inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het product, mits de hele order retour komt. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Teknos-specialist.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Teknos-specialist.nl gebruikt voor de terugbetaling dezelfde betaalwijze die u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Beschadigde bestelling

Heeft u de bestelling beschadigd ontvangen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren. Ook in zo'n geval vragen wij u dit direct te melden via e-mail of contactformulier.