• Lorem ipsum

Wij proberen het bestellen van houtverf of beits zo makkelijk mogelijk te maken. Daarbij hoort veilig betalen. Veilig betalen kan bij Teknos-specialist.nl op diverse manieren. Iedere betaalmethode is beveiligd door de meest recente SSL-technologie, zodat persoonlijke betaal informatie onzichtbaar blijft door versleuteling van uw betaal gegevens. 

Veilig betalen met iDeal

Betalen met iDeal heeft onze voorkeur en ook van veel van onze klanten. Hiermee kunt u snel, veilig en eenvoudig uw aankoop afrekenen. Hoe gaat het? Bij het afronden van uw bestelling geeft u aan dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en kies uw bank. Hierna wordt u doorgeleid naar uw bank en kunt u uw bank toestemming geven voor de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij krijgen hiervan automatisch bericht van uw bank en kunnen de bestelling vaak nog dezelfde dag verwerken. Wij kunnen uw betaalgegevens niet inzien en deze zijn dus ook nooit gekoppeld aan uw bestel gegevens bij ons.

Veilig betalen met Creditcard

Wij accepteren creditcards van MasterCard en VISA. Betalen met een creditcard gaat via een beveiligde verbinding. Er wordt bij een creditcardbetaling altijd gevraagd om de CVC-code. Dit zijn de laatste drie cijfers van het nummer achterop uw creditcard. Wij hebben geen inzage in uw kaartgegevens en kunnen deze nergens opslaan. Als u betaalt wordt er elektronisch rechtstreeks gecommuniceerd met uw creditcardmaatschappij. Uw creditcardgegevens komen dus nooit in ons bezit. Betaalt u met creditcard, dan wordt uw bestelling in de regel dezelfde dag verwerkt.

Op rekening (alleen voor bedrijven)

Zakelijke klanten kunnen tot € 1000,- euro achteraf betalen. Bij bestellingen boven de € 1000,- euro geldt de betalingsregeling: 50% vooraf, 50% achteraf. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en de voorwaarden op +31(0)6 - 832 639 72