• Lorem ipsum

Iedere betaalmethode is beveiligd door de meest recente SSL-technologie zodat persoonlijke informatie onzichtbaar blijft door versleuteling van uw betaal gegevens. Wij proberen het bestellen van houtverf of beits zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarbij hoort veilig betalen. Dit kan bij Teknos-specialist.nl op diverse manieren.

 

Veilig betalen met iDeal

Betalen met iDeal heeft onze voorkeur en ook van veel van onze klanten. Hiermee kunt u snel, veilig en eenvoudig uw aankoop afrekenen. Vrijwel iedereen die thuis of mobiel internet bankiert, kan er gebruik van maken. Hoe gaat het? Bij het afronden van uw bestelling geeft u aan dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en kies uw bank. Hierna wordt u doorgeleid naar uw bank en kunt u toestemming geven voor de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij krijgen hiervan meteen automatisch bericht en kunnen de bestelling vaak nog dezelfde dag verwerken. Uw gegevens zijn veilig. Wij kunnen uw betaal gegevens niet inzien en zijn derhalve nooit gekoppeld aan uw bestel gegevens die bij ons bekend zijn.

 

Veilig betalen met Creditcard

Wij accepteren de creditcards van Master Card en VISA. Betalen met creditcard verloopt langs een beveiligde verbinding. Er wordt bij een creditcardbetaling altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste drie cijfers van het nummer achterop uw creditcard. Wij hebben geen inzage in uw kaartgegevens en kunnen deze nergens opslaan. Als u betaalt wordt er langs elektronische weg rechtstreeks gecommuniceerd met de creditcardmaatschappij. Uw creditcardgegevens komen dus nooit in ons bezit. Betaalt u met creditcard, wordt uw bestelling in de regel dezelfde dag verwerkt.

 

Op rekening (alleen voor bedrijven)

Zakelijke klanten kunnen tot € 1000,- euro achteraf betalen. Bij bestellingen boven de € 1000,- euro geldt de betalingsregeling: 50% vooraf, 50% achteraf. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en voorwaarden op +31(0)6 - 832 639 72 

Veilig Betalen | Online Teknos Drywood dealer Teknos-specialist.nl