• Lorem ipsum

Hieronder ziet u de Teknos Drywood Trendcolor kleurenkaart. Trendkleuren zijn kleuren die Teknos Drywood speciaal maakt om in de spelen op actuele trends, zoals kleuren uit de natuur. Met zand en woestijn, bomen en bos en de schemering als inspiratiebron zijn deze trendkleuren ontwikkeld. Heeft u de Teknos Drywood kleur gevonden die u zoekt? Vult u dan het kleurnummer in op het bestelformulier in onze webshop. Heeft u vragen over kleur, neem dan gerust vrijblijvend contact op 06-832 639 72

Teknos Drywood Trendcolors Kleurenkaart

 

Persoonlijk advies?

Bij Teknos Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste verf, olie of beits te kiezen voor uw specifieke situatie. Op onze website vindt u een schat aan informatie die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Maar we begrijpen ook dat persoonlijk advies soms het verschil kan maken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Of u nu op zoek bent naar advies over kleuren, producten of toepassingsmethoden, wij zijn er om u te helpen.

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject: