• Lorem ipsum

Verf voor Hout Nova

Wilt u de beste producten voor lariks hout verven? Drywood Verf voor Hout Nova van Teknos is de beste verf voor het verven van lariks hout. Waarom? Lariks hout is matig duurzaam en onbehandeld lariks hout kan gevoelig zijn voor vocht, schimmel en houtrot. Belangrijk is daarom dat u een verf kiest die hiervoor de perfecte oplossing biedt. Dit is Drywood Verf voor Hout Nova. Deze verf is makkelijk mooi aan te brengen, beschermt lariks hout langdurig tot wel 8 jaar en vraagt weinig onderhoud. Ook geeft deze verf bijvoorbeeld uw tuinhuis, chalet of schuur van lariks hout een prachtige uitstraling, omdat deze verf kleine kieren in het hout mooi opvult. Wilt u liever een matte verf? De beste matte verf voor lariks hout is Nordica mat

 
Wit u meer informatie? Leest u dan ook onze adviezen over het behandelen van lariks hout. Of ons duidelijke stappenplan voor het mooiste resultaat van uw verfklus. We geven u ook graag referenties van zeer tevreden klanten die steeds weer Drywood Verf voor Hout Nova kiezen voor onderhoud van hun houten tuinhuis, schuur of schutting van lariks hout.
 
De perfecte verf voor lariks hout is dus zonder twijfel Drywood Verf voor Hout Nova. Zou het niet handig zijn als u ook direct het hout kunt reinigen, ontvetten en impregneren? Wilt u weten welke reinigingsproducten, grondverf en impregneermiddel u het beste kunt gebruiken als perfecte voorbereiding op het verven van grenen hout met Drywood Verf voor Hout Nova of Teknos Nordica mat?

 

Persoonlijk advies nodig ?

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject met een advies op maat:

Teknos Drywood Hout Nova Zijde
Hout Nova Zijde
Teknos / Drywood Verf voor Hout Nova Zijdeglans is een houtverf voor buiten en binnen op waterbasis. Deze grond-, voor- en aflak in één is weerbestendig en heeft een zeer lange levensduur. Veel gebruikt voor houten kozijnen, deuren en gevelbetimmeringen.
€42,00Incl. btw
Teknos Drywood Hout Nova Glans
Hout Nova Glans
Teknos / Drywood Verf voor Hout Nova Glans is een houtverf voor buiten en binnen op waterbasis. Deze grond-, voor- en aflak in één is weerbestendig en heeft een zeer lange levensduur. Veel gebruikt voor houten kozijnen, deuren en andere betimmeringen.
€42,00Incl. btw
Teknos Drywood Nordica Matt (mat)
Nordica Matt (mat)
Nordica Matt is een watergedragen coating voor langdurige bescherming van uw houten huis en andere houten oppervlakken buiten tegen extreme weersomstandigheden. Nordica Matt geeft uw huis een volledig matte uitstraling bij een lang onderhoudsinterval.
€60,00Incl. btw
Teknos Drywood Nordica Classic (zijdemat)
Nordica Classic (zijdemat)
Nordica Classic is een watergedragen zijdematte coating voor langdurige bescherming van uw houten huis en andere houten oppervlakken buiten. Weerbestendig en waterafstotend, Nordica geeft uw huis een fraaie uitstraling bij een lang onderhoudsinterval.
€52,00Incl. btw
Teknos Drywood Nordica Eko (glans)
Nordica Eko (glans)
Nordica Eko is een watergedragen glanzende coating voor langdurige bescherming van uw houten huis en andere houten oppervlakken buiten. Zeer weerbestendig en waterafstotend, Nordica geeft uw huis een fraaie uitstraling bij een lang onderhoudsinterval.
€52,00Incl. btw
Teknos Drywood Nordica Primer
Nordica Primer
Nordica primer is een watergedragen, volledig matte grondverf uit de Nordica lijn van Teknos. Voor het gronden van nieuwe onbehandelde houten ondergronden en geschikt voor toepassing buiten op houten ramen, deuren, kozijnen en andere betimmeringen.
€40,00Incl. btw
Teknos Drywood Rensa Facade
Rensa Facade
De belangrijkste stap vóór elke schilderklus: schoonmaken! Verf hecht niet op een vuil en vet oppervlak. Teknos Rensa Facade is een krachtige, biologisch afbreekbare reiniger geschikt voor alle oppervlakken. Verfreiniger en onderhoudsmiddel in één.
€18,00Incl. btw
Teknos Drywood Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus is een hout impregneermiddel op waterbasis. Dringt diep in het hout en geeft het onbehandelde of geschuurde hout effectieve bescherming tegen houtverkleurende schimmels als blauwschimmel en houtrot. Daarna afwerken met beits of olie.
€42,00Incl. btw