• Lorem ipsum

Voor onderstaande Teknos producten kunt u een kleur kiezen uit de Dekkende kleurenkaart Interieur zoals hieronder afgebeeld.

  • Teknofloor Aqua (vloerverf)
  • Futura Aqua Primer (grondverf)
  • Futura Aqua 20, 40 

Heeft u de kleur voor uw interieur gevonden die u zoekt? Vul dan het kleurnummer in op het bestelformulier in de webshop. Onze mengmachines brengen de producten voor elke bestelling apart op kleur. Heeft u vragen over kleurkeuze neem dan gerust contact met ons op 06-832 639 72.

Teknos Kleurkaart DekkendTeknos Kleurkaart DekkendTeknos Kleurkaart DekkendTeknos Kleurkaart DekkendTeknos Kleurkaart DekkendTeknos Kleurkaart DekkendTeknos Kleurkaart Dekkend

 

Persoonlijk advies?

Bij Teknos Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste kleur verf, olie of beits te kiezen voor uw specifieke situatie. Op onze website vindt u een schat aan informatie die u kan helpen bij het maken van uw kleurkeuze. Maar we begrijpen ook dat persoonlijk advies soms het verschil kan maken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject: