• Lorem ipsum

Verf voor Hout MasterWilt u de beste producten voor vurenhout verven? Drywood Verf voor Hout Master van Teknos is de beste verf voor het verven van vurenhout. Waarom? Vurenhout is matig duurzaam hout en dit hout kan makkelijk gaan werken. Hierdoor is vurenhout gevoelig voor vocht, schimmel en houtrot. Belangrijk is daarom dat u een verf kiest die hiervoor de perfecte oplossing biedt. Dit is Drywood Verf voor Hout Master. Deze verf is makkelijk mooi aan te brengen, beschermt vurenhout langdurig tot wel 8 jaar en vraagt weinig onderhoud. Ook geeft deze verf bijvoorbeeld uw schuur of schutting van vurenhout een prachtige uitstraling, omdat deze verf kieren in het hout mooi opvult. En doordat deze verf extreem elastisch is, zal de verf niet gaan barsten ook als vurenhout gaat werken.
 
Wit u meer informatie? Leest u dan ook onze adviezen over het behandelen van vurenhout. Of ons duidelijke stappenplan voor het mooiste resultaat van uw verfklus. We geven u ook graag referenties van zeer tevreden klanten die steeds weer Drywood Verf voor Hout Master kiezen voor onderhoud van hun houten schuur of schutting van vurenhout.
 
De perfecte verf voor vurenhout is dus zonder twijfel Drywood Verf voor Hout Master. Zou het niet handig zijn als u ook direct het hout kunt reinigen, ontvetten en impregneren? Wilt u weten welke reinigingsproducten, grondverf en impregneermiddel u het beste kunt gebruiken als perfecte voorbereiding op het verven van vurenhout met Drywood Verf voor Hout Master?

 

Persoonlijk advies nodig ?

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject met een advies op maat:

Teknos Drywood Hout Master Glans
Hout Master Glans
Teknos / Drywood Verf voor Hout Master Glans is een watergedragen en sneldrogende grond-, voor- en aflak in één voor hout buiten en binnen. Het product wordt vaak gebruikt voor het verven van gevelbetimmeringen, zoals rabat en boeidelen of een tuinhuis.
€42,00Incl. btw
Teknos Drywood Rensa Facade
Rensa Facade
De belangrijkste stap vóór elke schilderklus: schoonmaken! Verf hecht niet op een vuil en vet oppervlak. Teknos Rensa Facade is een krachtige, biologisch afbreekbare reiniger geschikt voor alle oppervlakken. Verfreiniger en onderhoudsmiddel in één.
€18,00Incl. btw
Teknos Drywood Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus is een hout impregneermiddel op waterbasis. Dringt diep in het hout en geeft het onbehandelde of geschuurde hout effectieve bescherming tegen houtverkleurende schimmels als blauwschimmel en houtrot. Daarna afwerken met beits of olie.
€42,00Incl. btw
Teknos Drywood Easyprimer
Easyprimer
Teknos Drywood Easyprimer is een sneldrogende zijdematte grondverf op waterbasis voor houten ondergronden met een zeer goede dekking, vulling en schuurbaarheid. Easyprimer is in vrijwel alle dekkende kleuren verkrijgbaar en heeft een zeer goede hechting.
€38,00Incl. btw