klantenservice

Drywood Specialist - Over ons

 

Deskundig advies door vakmensen, van aankoop tot aanbrengen.

Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een duurzaam en mooi verf systeem. Juist omdat onze medewerkers praktijk ervaring hebben kunnen we u niet alleen over de aankoop, maar ook over het aanbrengen van de verf adviseren. Onze kracht is om u te helpen met het zo plezierig mogelijk maken van uw schilderklus, met een zo mooi en duurzaam mogelijk resultaat. 

  • Uw wens begrijpen
  • Een duidelijk plan van aanpak maken
  • Goede, duurzame producten in het assortiment
  • Eenvoudige aanschaf, snelle levering

Ons team bestaat uit 4 mensen met elk hun eigen specialisme die elkaar bij toeval vonden en hetzelfde idee voor ogen hebben: Een online groothandel, met de kennis en service van de ouderwetse vakhandel. Schilderen is bij uitstek een klus die iedereen kan en met de juiste goede producten en werkwijze zelfs leuk is. Wanneer wij foto’s ontvangen van een trotse doe-het-zelver is onze missie geslaagd, hier halen wij ons plezier uit. Gezamenlijk hebben wij tientallen jaren ervaring in het maken van websites, verf, schilderen en het verkopen via internet ervan. 

Onze missie: Met goede producten en advies kunt u ook schilderen als een professional

De professional weet ons ook te vinden. Drywood is een gevestigde naam op het gebied van hout coatings. Echt persoonlijk contact, snelle levertijden en mee kunnen denken in oplossingen is alles wat een professional zoekt en bij ons vind. 

Samen met Teknos, een Finse chemie gigant dat het Nederlandse Drywood in 2016 overnam kunnen wij iedereen in Nederland en België bedienen. De productie vind plaats in Scandinavië waar in de gezamenlijke modernste fabrieken meer dan 60 miljoen liter verf per jaar wordt geproduceerd. De Nederlandse afdeling Research & Development, het laboratorium, staat nog steeds in Enschede waar zich ook onze ruime voorraden bevinden. 

 

 

 

Neem contact met ons op en ontdek de professional in uzelf