• Lorem ipsum

Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een duurzaam en mooi verf systeem. Juist omdat onze medewerkers praktijk ervaring hebben kunnen we u niet alleen over de aankoop, maar ook over het aanbrengen van de verf adviseren. Onze kracht is om u te helpen met het zo plezierig mogelijk maken van uw schilderklus, met een zo mooi en duurzaam mogelijk resultaat.

  • Uw wens begrijpen
  • Een duidelijk plan van aanpak maken
  • Goede, duurzame producten in het assortiment
  • Eenvoudige aanschaf, snelle levering


Ons team bestaat uit 4 mensen met elk hun eigen specialisme die elkaar bij toeval vonden en hetzelfde idee voor ogen hebben: Een online groothandel, met de kennis en service van de ouderwetse vakhandel. Schilderen is bij uitstek een klus die iedereen kan en met de juiste goede producten en werkwijze zelfs leuk is. Wanneer wij foto’s ontvangen van een trotse doe-het-zelver is onze missie geslaagd, hier halen wij ons plezier uit. Gezamenlijk hebben wij tientallen jaren ervaring in het maken van websites, verf, schilderen en het verkopen via internet ervan. 

Onze missie: Met goede producten en advies kunt u ook schilderen als een professional!


Teknos Drywood Certified Dealer Drywood-Specialist.nl is dé 'certified partner' van Teknos Drywood. Hiermee zijn we een erkend online dealer en hét online verkooppunt van Teknos Drywood producten. Bij ons bent u verzekerd van: 

  • Levering van authentieke Teknos Drywood producten, direct af fabriek
  • Levering van nieuwe producten, aangekleurd met originele Teknos pigmenten
  • Goed advies door vakmensen uit de praktijk
  • Perfecte service, ontdek het zelf
  • Nederlandse garantie

Samen met Teknos, een Finse chemie gigant dat het Nederlandse Drywood in 2016 overnam kunnen wij iedereen in Nederland, Duitsland en België bedienen. De productie vind plaats in Scandinavië waar in de gezamenlijke modernste fabrieken meer dan 60 miljoen liter verf per jaar wordt geproduceerd. De Nederlandse afdeling Research & Development, het laboratorium, staat nog steeds in Enschede waar zich ook onze ruime voorraden bevinden. Drywood Coatings legt zich al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw toe op de ontwikkeling en productie van watergedragen verven, beitsen en lakken voor de bescherming van met name hout.

Teknos wil de wereld langer laten meegaan door het leveren van slimme, technisch geavanceerde verven en coatings die beschermen en verduurzamen. Teknos werkt nauw samen met haar klanten en streeft ernaar om de beste oplossingen en diensten te bieden. Teknos is opgericht in 1948 en is in Finland één van de grootste familiebedrijven.

Door intensieve samenwerking met klanten, een groot R&D-laboratorium, snelle levertijden, betrouwbare service en veel ervaring heeft Drywood een belangrijke positie op de Nederlandse markt ingenomen. Naast Drywood producten voor het gronden, voor- en aflakken van houten geveltimmerwerk is er ook een uitgebreid assortiment voor de professionele schilder en de milieu- en kwaliteitsbewuste doe-het-zelver.

Onze toekomst richt zich op producten die duurzaam zijn, gebaseerd zijn op water als oplosmiddel of geheel of gedeeltelijk oplosmiddelvrij zijn en die waar mogelijk volgens de KOMO standaarden gecertificeerd.