klantenservice

Over Ons & Contact

Over Ons & Contact

Online dealer Teknos-Specialist.nl is de specialist op het gebied van Teknos Drywood verven. We leveren online de beste verf uit het gehele assortiment van Drywood; waaronder de beste houtverf en beitsen. Hier vindt u alles voor uw hout, van reparatie tot afwerking. Bij elk product kunt u de technische info vinden, zoals werkwijze, verwerkingstijd, voorbereiding, droogtijden etc.

Via de Teknos-Specialist.nl is het kopen en aanbrengen van verf gemakkelijker dan ooit. Ook kunt u bij ons terecht voor gericht, gratis advies over vloeren verven.


Bij vragen kunt u altijd contact opnemen per telefoon (bel: 06-832 639 72) of via ons contactformulier

Teknos-Specialist heeft jaren ervaring in de verfbranche en kan u altijd op weg helpen.  In onze webshop, voorzien van de veiligste betaalsystemen, kunt u de vloerverf van uw keuze snel en eenvoudig bestellen. Dit laatste kan ook telefonisch. De verf wordt bij u thuisbezorgd. Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen.


Teknos-Specialist
Nieuwstraat 47, 
5527AS, Hapert, 
Netherlands

BTW # NL 821759255 B 01
Kvk # 30189843

Tel: 06-832 639 72
Email: [email protected]

 
 
 

Teknos Drywood Certified Partner
Drywood-Specialist.nl is geselecteerd als "certified partner" van Teknos Drywood. Hiermee zijn we een erkend online dealer en online verkooppunt van Teknos Drywood.

U bent verzekerd van:

  • Levering van authentieke Teknos Drywood producten
  • Goed advies
  • Perfecte service 
  • Nederlandse garantie
 

 

 

Waarom wij kiezen voor Teknos / Drywood

Teknos heeft Drywood Coatings op 15 september 2016 overgenomen.

Drywood Coatings legt zich al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw toe op de ontwikkeling en productie van watergedragen verven, beitsen en lakken voor de bescherming van met name hout.

Door intensieve samenwerking met klanten, een groot R&D-laboratorium, snelle levertijden, betrouwbare service en veel ervaring heeft Drywood een belangrijke positie op de Nederlandse markt ingenomen. Naast Drywood producten voor het gronden, voorlakken en aflakken van houten geveltimmerwerk is er ook een uitgebreid assortiment voor de professionele schilder en de milieu- en kwaliteitsbewuste doe-het-zelver.

Ook producten voor binnentoepassing als aftimmerwerk, meubels en binnendeuren zijn de laatste jaren ontwikkeld. Daarnaast is er een product voor het verlengen van de levensduur van geveltimmerwerk op de markt gebracht. Beitsproducten als Drywood Woodstain VV worden veel toegepast op houten gevels en spanten. De klassieke hybride producten Drywood Verf Voor Hout Nova en Master worden wereldwijd verkocht.

Onze ontwikkelingen richten zich op producten die duurzaam zijn, gebaseerd zijn op water als oplosmiddel of geheel of gedeeltelijk oplosmiddelvrij zijn en die waar mogelijk volgens de KOMO standaarden gecertificeerd.

Teknos Drywood is een innovatief en servicegericht bedrijf dat volop in ontwikkeling is voor een duurzame bescherming van houten ondergronden van onze klanten in Nederland, Europa en verder.