• Lorem ipsum

De Teknos-Specialist.nl kan hoge kwaliteit houtverf en professionele beits in nagenoeg alle RAL kleuren uit voorraad leveren. Vul in onze webshop bij uw bestelling het gekozen RAL kleurnummer in en de verf wordt snel en gratis bij u afgeleverd. Komt u er niet uit? Wij werken dagelijks met RAL kleuren en geven u graag advies. Mail of bel met +31(0)6 - 832 639 72 en we helpen u graag verder.

RAL kleur kiezen

RAL is een universeel gebruikt coderingssysteem om een verfkleur aan te duiden. De meest gebruikte kleurenkaart of kleurenwaaier is de RAL Classic kleurenwaaier. Deze RAL kleurenwaaier bestaat uit 9 basistinten met elk 12 tot 40 verschillende kleuren. Een RAL kleur kiezen is met onze online RAL kleurenwaaier hieronder een stuk makkelijker geworden. Elke kleur heeft een eigen nummer en naam, maar voor ons is het voldoende als u het kleurnummer op uw bestelling invult. Bedenk dat glans en ondergrond de kleur soms een klein beetje anders kunnen doen lijken. Een kleur kiezen is persoonlijk, toch zijn er RAL kleuren die veel gekozen worden. Hier leest u meer over de meest populaire RAL kleuren in wit, zwart, grijs, antraciet en aardekleuren of aardtinten.

 

 

Persoonlijk advies?

Bij Teknos Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste verf, olie of beits te kiezen voor uw specifieke situatie. Op onze website vindt u een schat aan informatie die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Maar we begrijpen ook dat persoonlijk advies soms het verschil kan maken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Of u nu op zoek bent naar advies over kleuren, producten of toepassingsmethoden, wij zijn er om u te helpen.

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject: