• Lorem ipsum

Teknos-Specialist.nl levert hoge kwaliteit houtverf en professionele beits in vele NCS kleuren. Alles uit voorraad, gratis bezorgd. Kies een product in onze webshop, geef bij uw bestelling het kleurnummer op van de kleur die u heeft gekozen uit de NCS kleurenwaaier. Onze verf mengmachine brengt de verf of beits in de juiste NCS kleur. Vindt u het lastig om een kleur te kiezen? Onze specialisten werken dagelijks met kleur en geven u graag advies. Mail ons op [email protected] of bel met +31(0)6 - 832 639 72 en we helpen u graag verder.

Kiezen van een kleur

Een kleur kiezen is met onze online NCS kleurenwaaier een stuk makkelijker geworden. Bedenk altijd dat glans en de ondergrond een kleur een klein beetje anders kunnen laten lijken, maar over het algemeen is deze kleurenwaaier online een prima hulpmiddel. Tip: Als u dezelfde, bestaande kleur voor uw woning zoekt, vindt u deze kleurcode vaak terug in het zogeheten bestek, de papieren die u kreeg bij oplevering van uw huis of bij verhuizing.

NCS kleurenwaaier

Het Natural Color System of Natural Colour System, afgekort NCS, is een veel gebruikt kleurensysteem uit Zweden. Uitgangspunt zijn de vier elementaire kleuren: rood, geel, groen en blauw. Samen met zwart en wit zorgt dit voor nuances in donker en licht. Het systeem bestaat al lang en wordt door veel partijen gebruikt, ook al wordt het NCS systeem soms niet expliciet genoemd. Denk bijvoorbeeld aan bouwmarkten die mooie kleurstalen hebben met daarop alleen een kleurnaam. Heel vaak is dit een NCS kleurcode. Tip: Als u een kleurstaal heeft maar geen kleurcode, dan is het slim om daar een passende NCS kleurcode bij te zoeken. Zo kan de door u gekozen NCS kleur ook in vele Drywood Teknos coatings gemaakt worden. 

  • R in NCS-kleurcode zijn Rode kleuren
  • B zijn Blauwe kleuren
  • G zijn Groene kleuren
  • Y zijn Gele kleuren
  • N zijn Neutrale kleuren (wit, grijs en zwart)

Meest gekozen NCS kleuren

Een kleur kiezen is persoonlijk, toch zijn er een aantal NCS kleuren die veel gekozen worden. Hier leest u meer over de meest populaire NCS kleuren.  

Teknos NCS Kleuren

 

Persoonlijk advies?

Bij Teknos Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste verf, olie of beits te kiezen voor uw specifieke situatie. Op onze website vindt u een schat aan informatie die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Maar we begrijpen ook dat persoonlijk advies soms het verschil kan maken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Of u nu op zoek bent naar advies over kleuren, producten of toepassingsmethoden, wij zijn er om u te helpen.

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject: