klantenservice

Bezorgen - Online dealer Teknos-Specialist.nl

Bezorgen - Online dealer Teknos-Specialist.nl

Online dealer Teknos-Specialist.nl bezorginformatie.  Uw Drywood verf wordt aan huis of op uw bedrijfsadres bezorgd. Lees hieronder over levertijd, retour, verzendkosten en verzendwijze.

Levertijd

Producten in onze Webwinkel zijn altijd op voorraad. Levertijd binnen Nederland is standaard 1-2 werkdagen. Levertijd naar België 2-4 werkdagen.

Retourneren
Verf op kleur gemengd kan niet worden geruild tenzij het product u in een beschadigde of niet oorspronkelijke staat bereikt. Vergeet niet een kopie van de bevestiging van uw bestelling mee terug te sturen. Alle retouren moeten vooraf bij ons worden gemeld.

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland en naar België tot €50 rekenen wij €9,50 aan verzendkosten. Bestelt u voor meer dan €50, is de levering gratis.

Verzendwijze
Uw producten worden zo snel mogelijk geleverd na het plaatsen van uw bestelling op onze website. U ontvangt na uw bestelling een bevestiging via de e-mail. Controleer altijd uw bevestiging. De wijze van verzending ligt aan de grootte van de bestelling. Het bezorgadres wat u heeft ingevuld kan niet meer gewijzigd worden als wij het pakket al hebben verstuurd. Mocht u tijdens de bezorging niet thuis zijn dan zullen wij het pakket afleveren bij een naastgelegen adres. Als u na 2 pogingen het pakket niet in ontvangst hebben kunnen nemen zal de vervoerder een bericht in uw brievenbus achterlaten.

Afhalen
Teknos-Specialist.nl is een webwinkel. Het is niet mogelijk om de verf bij ons af te halen.

Heeft u vragen over uw levering? Laat het ons weten!