• Lorem ipsum

Levertijd


Als internet onderneming en erkend dealer van Teknos Drywood producten is het naast het geven van een goed advies altijd ons streven om uw bestelling binnen twee werkdagen bij u af te leveren. U kunt er vanuit gaan dat wij er elke dag alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen, het is ons werk. Desalniettemin is het toch verstandig uw bestelling op tijd te plaatsen voor wat extra speling, zodat u altijd aan het werk kunt wanneer het u uit komt.

Levertijd Nederland
1-2 werkdagen (voor 12:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.


Levertijd België
2-4 werkdagen (voor 12:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.


Levertijd Duitsland
2-4 werkdagen (voor 12:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.

 

Verzendkosten

Levering binnen Nederland is altijd gratis, ongeacht de hoeveelheid die u besteld. Voor bestellingen naar België en Duitsland rekenen wij €7,95 aan verzendkosten. Voor bestellingen naar landen anders dan België en Duitsland dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice voor de actuele verzendkosten. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra er een track & trace code aangemaakt is, ontvangt u een e-mail met een link van onze transporteur. Gewoonlijk ontvangt u deze e-mail op de vroege ochtend van verzending. In deze mail staat een tijdvak van twee uur aangegeven waarin u uw bestelling kunt verwachten. Wanneer u na twee werkdagen geen link heeft ontvangen vragen wij u contact met ons op te nemen. Bezorging vind uitsluitend plaats van maandag tot en met vrijdag.

 

Verzendwijze

Wanneer uw bestelling door ons is gereed gemaakt, wordt het aan het eind van de dag opgehaald door onze transporteur. Vervoer geschiedt alleen door transporteurs die bekend zijn met het vervoeren van vloeibare en chemische producten. De transporteur zal gewoonlijk binnen een dag, maar maximaal de dag erna uw bestelling op een route plaatsen en bij u afleveren. U kunt hierom helaas geen bezorg moment kiezen zoals u misschien gewend bent van reguliere pakketdiensten. 

 

Toch niet thuis?

Het kan altijd gebeuren dat u toch niet thuis bent. De chauffeur probeert het altijd bij de buren. U kunt ook een briefje met instructies voor de chauffeur achterlaten. Anders wordt uw bestelling een dag later weer aangeboden. 


Afhalen

Het is in sommige gevallen mogelijk om verf af te halen bij de fabriek in Enschede. Neem altijd eerst contact met ons op.


Retourneren

Neem altijd contact op voor retour zendingen. Producten speciaal voor u op kleur gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Onaangekleurde en ongeopende producten welke u teveel heeft mogen worden geretourneerd. Ook mag u afzien van een order als u niet zeker bent over de producten, applicatie of wijze van gebruik. Wanneer een product beschadigd is (exclusief doos) kunt u de bestelling aan de deur weigeren. De transporteur neemt het pakket weer mee retour. Het komt soms voor dat een blik een deuk heeft, dit kan geen kwaad en geeft geen recht op een nieuw product.

 

Vragen

Heeft u nog vragen over uw bestelling dan kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer +31(0)6 - 823 639 72.

 

Bezorgen | Online Teknos Drywood dealer Teknos-specialist.nl