klantenservice

Bezorgen - Online dealer Teknos-Specialist.nl

Bezorgen - Online dealer Teknos-Specialist.nl

 

(COVID-19) Ook wij ondervinden hinder van de grote drukte bij onze vervoerder, bestel tijdig om vertraging van uw klus te voorkomen. 

 

Als internet onderneming en erkend dealer van Teknos en Drywood producten is het naast het geven van een goed advies altijd ons streven om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. U kunt er vanuit gaan dat wij er elke dag alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen, het is ons werk. Desalniettemin is het toch verstandig uw bestelling op tijd te plaatsen voor wat extra speling, zodat u altijd aan het werk kunt wanneer het u uit komt.

Levertijd Nederland

1-2 werkdagen (voor 12:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.


Levertijd België

2-3 werkdagen (voor 12:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.


Levertijd Duitsland

3-4 werkdagen (voor 12:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.


Verzendkosten

Gratis voor bestellingen boven de € 50,- euro. Voor bestellingen onder de € 50,- euro rekenen wij € 7,95 aan verzendkosten binnen Nederland en België.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra er een track & trace code aangemaakt is, ontvangt u een e-mail met een link van onze transporteur. Gewoonlijk ontvangt u deze e-mail binnen 24 uur (op werkdagen). Wanneer u na twee werkdagen geen link heeft ontvangen vragen wij u contact met ons op te nemen. Bezorging vind uitsluitend plaats van maandag tot en met vrijdag.


Verzendwijze

Wanneer uw bestelling door ons is gereed gemaakt, wordt het aan het eind van de dag opgehaald door onze transporteur. Vervoer geschiedt alleen door transporteurs die bekend zijn met het vervoeren van vloeibare en chemische producten. De transporteur zal gewoonlijk binnen een dag, maar maximaal de dag erna uw bestelling op een route plaatsen en bij u afleveren. U kunt hierom helaas geen bezorg moment kiezen zoals u misschien gewend bent van reguliere pakket diensten.


Toch niet thuis?

Het kan altijd gebeuren dat u toch niet thuis bent. De chauffeur probeert het altijd bij de buren. U kunt ook een briefje met instructies voor de chauffeur achterlaten. Anders wordt uw bestelling een dag later weer aangeboden. 


Afhalen

Het is niet mogelijk om verf af te halen. Verzenden is gratis wanneer u voor meer dan €50,- inclusief btw aan producten besteld. Wij verkopen ook benodigdheden als kwasten en rollers.


Retourneren

Neem altijd contact op voor retour zendingen. Producten speciaal voor u op kleur gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Onaangekleurde en ongeopende producten welke u teveel heeft mogen worden geretourneerd. Ook mag u afzien van een order als u niet zeker bent over de producten, applicatie of wijze van gebruik. Wanneer een product beschadigd is (exclusief doos) kunt u de bestelling aan de deur weigeren. De transporteur neemt het pakket weer mee retour. Het komt soms voor dat een blik een deuk heeft, dit kan geen kwaad en geeft geen recht op een nieuw product.

Vragen

Heeft u nog vragen over uw bestelling dan kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer +31(0)6 - 823 639 72.