• Lorem ipsum

Levertijd

Als erkend online Teknos Drywood dealer van Teknos Drywood verf producten is het ons streven om uw bestelling binnen één tot twee werkdagen (bij bestelling op een werkdag voor 11 uur in de ochtend) bij u af te leveren. In de meeste gevallen lukt het uw bestelling binnen binnen één tot twee werkdagen bij u af te leveren (in het weekend wordt niet bezorgd). Desalniettemin is het toch verstandig uw bestelling op tijd te plaatsen voor wat extra speling, zodat u altijd aan het werk kunt wanneer het u uit komt.

Levertijd Nederland
1-2 werkdagen (voor 11:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.

Levertijd België
2-3 werkdagen (voor 11:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.

Levertijd Duitsland
2-3 werkdagen (voor 11:00 uur besteld) Levering van maandag t/m vrijdag.

In Nederland geen verzendkosten

Levering binnen Nederland is altijd gratis, ongeacht de hoeveelheid verf die u besteld. Voor bestellingen naar België en Duitsland rekenen wij wel verzendkosten afhankelijk van afleveradres en ordergrootte.

Verzendkosten naar buitenland

Voor bestellingen naar Belgie en Duitsland en andere landen, graag eerst contact opnemen met onze klantenservice voor de actuele verzendkosten. I.v.m. de hoogte van de verzendkosten naar Duitsland en Belgie, hanteren we voor deze landen een minimale order grootte van 350 euro. 

Verzendwijze

Als uw bestelling klaar is voor verzending, wordt deze aan het eind van de dag opgehaald door onze transporteur. Vervoer geschiedt alleen door transporteurs die bekend zijn met het vervoeren van vloeibare en chemische producten. De transporteur zal gewoonlijk binnen een dag, maar maximaal de dag erna uw bestelling in plannen en bij u afleveren. U kunt daarom helaas niet zelf een bezorgmoment kiezen, zoals u misschien gewend bent van reguliere pakketdiensten. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra de bestelling klaar is voor verzending wordt er een track & trace code aangemaakt en ontvangt u een e-mail met een link van onze transporteur. Gewoonlijk ontvangt u deze e-mail in de vroege ochtend van verzending. In deze mail staat een tijdvak van twee uur aangegeven waarin u uw bestelling kunt verwachten. Wanneer u na twee werkdagen geen link heeft ontvangen, vragen wij u contact met ons op te nemen. Bezorging vind uitsluitend plaats van maandag tot en met vrijdag.

Toch niet thuis?

Het kan altijd gebeuren dat u op het aflevermoment toch niet thuis bent. De chauffeur probeert de bestelling dan altijd bij uw buren af te leveren. U kunt ook een briefje met instructies voor de chauffeur achterlaten. Lukt afleveren niet, dan wordt uw bestelling een dag later weer aangeboden. 

Afhalen

Het is in sommige gevallen mogelijk om de bestelde verf af te halen bij de fabriek in Enschede. Neem altijd eerst contact met ons op of dit mogelijk is. 

Retourneren

Neem altijd contact op voor retour zendingen. Producten die speciaal voor u op kleur zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Onaangekleurde en ongeopende producten die u teveel heeft besteld, mogen worden geretourneerd. Ook mag u afzien van een order als u niet zeker bent over de producten, applicatie of wijze van gebruik. Wanneer een product beschadigd is (exclusief doos) kunt u de bestelling aan de deur weigeren. De transporteur neemt het pakket dan weer mee retour. Het komt soms voor dat een blik een deuk heeft, dit kan geen kwaad en geeft geen recht op een nieuw product.

Vragen

Heeft u nog vragen over uw bestelling dan kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer +31(0)6 - 823 639 72.