• Lorem ipsum

Kleuren kiezen kan lastig zijn. Hieronder geven we u een aantal voorbeelden van geslaagde kleurencombinaties. Eerst kiest u een hoofdkleur en vervolgens kiest u een of meer accentkleuren voor de details, zoals ramen, kozijnen en deuren. Hierdoor creëert u een rustige uitstraling. In combinatie met Teknos Drywood producten krijgt u zo een langdurig mooi resultaat!

 

Schuurtje aan zee

Kleurencombinaties

Voor een schuurtje aan zee is gekozen voor een mooie combinatie van 3 rustige kleuren: zwart, grijs en wit. Deze kleuren zijn uitgevoerd in Drywood Woodstain VV beits, zodat de houtnerf zichtbaar blijft en het resultaat toch natuurlijk blijft.

 

RAL 9010 Zuiver wit

 

RAL 7040 Venstergrijs

 

RAL 9005 Gitzwart

 

Houten huis in licht grijs met wit

houten-huis-met-wit-en-heel-lichtblauw

Witte en lichte kleuren worden vaak gekozen vanwege hun elegante tijdloosheid en zuiverheid. T7030 en T7008 zijn twee kleuren (wit en een meer grijsachtige tint) uit de dekkende kleurenkaart exterieur die zeer goed samengaan. Beschikbaar in Nordica en Futura Aqua houtverf. 

 

T7030

 

T7008

 

Houten huis in twee mooie beigegrijstinten

houten huizen in mooie grijstinten

Beigetinten zijn warm en tijdloos en kunnen zowel gebruikt worden voor een meer moderne als meer klassieke uitstraling. T7043 en T7046 vormen een mooie combinatie en vindt u in de dekkende kleurenkaart exterieur. Leverbaar in de Nordica en Futura Aqua houtverven van Teknos.  

 

T7046

 

T7043

 

Lichtblauw houten huis

licht blauw houten huis

Blauwtinten geven een houten huis een unieke uitstraling. In combinatie met een lichte, witte tint creëert u  een uitnodigende combinatie. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van T7031 en T7036 uit de dekkende kleurenkaart exterieur. 

 

T7031

 

T7036

 

Persoonlijk advies?

Bij Teknos Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste verf te kiezen voor uw houten huis. Op onze website vindt u een schat aan informatie die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Maar we begrijpen ook dat persoonlijk advies soms het verschil kan maken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject: