• Lorem ipsum

Beste verf voor houten chalet

Wilt u de beste producten om uw chalet te verven? Drywood Verf voor Hout Master van Teknos is de beste verf voor uw houten chalet. Waarom? Houten chalets zijn vaak gemaakt van matig duurzaam hout, zoals vurenhout, grenen, lariks of Douglas hout. Hierdoor is uw houten chalet gevoelig voor vocht, schimmel en houtrot. Belangrijk is daarom dat u een verf kiest die hiervoor de perfecte oplossing biedt. Dit is Drywood Verf voor Hout Master. Deze verf is makkelijk mooi aan te brengen, beschermt uw houten chalet langdurig tot wel 8 jaar en vraagt weinig onderhoud. Ook geeft deze verf uw chalet een prachtige uitstraling, omdat deze verf kieren in het hout mooi opvult. En doordat deze verf extreem elastisch is, zal de verf niet gaan barsten.
 
Wit u meer informatie? Leest u dan ook onze adviezen over het behandelen van vurenhout, grenen of Douglas hout. Of ons duidelijke stappenplan voor het mooiste resultaat van uw verfklus. We geven u ook graag referenties van zeer tevreden klanten die steeds weer Drywood Verf voor Hout Master kiezen voor onderhoud van hun houten chalet.
 
De perfecte verf voor uw houten chalet is dus zonder twijfel Drywood Verf voor Hout Master. Zou het niet handig zijn als u ook direct het hout van uw chalet kunt reinigen, ontvetten en impregneren? Wilt u weten welke reinigingsproducten, grondverf en impregneermiddel u het beste kunt gebruiken als perfecte voorbereiding op het verven van uw chalet met Drywood Verf voor Hout Master?

 

Persoonlijk advies nodig ?

Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden en we helpen u graag bij het realiseren van uw verfproject met een advies op maat:

Teknos Drywood Hout Master Glans
Hout Master Glans
Teknos / Drywood Verf voor Hout Master Glans is een watergedragen en sneldrogende grond-, voor- en aflak in één voor hout buiten en binnen. Het product wordt vaak gebruikt voor het verven van gevelbetimmeringen, zoals rabat en boeidelen of een tuinhuis.
€45,00Incl. btw
Teknos Drywood Rensa Facade
Rensa Facade
De belangrijkste stap vóór elke schilderklus: schoonmaken! Verf hecht niet op een vuil en vet oppervlak. Teknos Rensa Facade is een krachtige, biologisch afbreekbare reiniger geschikt voor alle oppervlakken. Verfreiniger en onderhoudsmiddel in één.
€17,00Incl. btw
Teknos Drywood Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus
Woodex Aqua Base Plus is een hout impregneermiddel op waterbasis. Dringt diep in het hout en geeft het onbehandelde of geschuurde hout effectieve bescherming tegen houtverkleurende schimmels als blauwschimmel en houtrot. Daarna afwerken met beits of olie.
€40,00Incl. btw
Teknos Drywood Easyprimer
Easyprimer
Teknos Drywood Easyprimer is een sneldrogende zijdematte grondverf op waterbasis voor houten ondergronden met een zeer goede dekking, vulling en schuurbaarheid. Easyprimer is in vrijwel alle dekkende kleuren verkrijgbaar en heeft een zeer goede hechting.
€42,00Incl. btw