• Lorem ipsum

Teknos Parketlak - De perfecte keuze voor de transparante afwerking van uw houten vloer! Heeft u een prachtige houten vloer die wel wat liefde en bescherming kan gebruiken? Teknos Parketlak is de ideale oplossing om uw vloer weer te laten stralen en tegelijkertijd te beschermen tegen slijtage en vlekken. In dit artikel ontdekt u waarom Teknos Parketlak een goede keuze is voor een mooie houten vloer. 

 

Waarom kiezen voor Teknos Parketlak?

  1. Duurzame bescherming: Teknos Parketlak biedt een duurzame bescherming voor uw houten vloer. Het vormt een slijtvaste laag die uw vloer beschermt tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor deze er jarenlang als nieuw uit blijft zien.
  2. Makkelijk aan te brengen: De lak is eenvoudig aan te brengen, zelfs als u geen professionele schilder bent. Met de juiste voorbereiding en instructies kan iedereen een perfect resultaat bereiken.
  3. Snelle droogtijd: Teknos Parketlak heeft een snelle droogtijd, wat betekent dat u uw vloer snel weer kunt belopen zonder u zorgen te maken over afdrukken of beschadigingen.
  4. Milieuvriendelijk: Teknos staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid. Hun producten bevatten zo min mogelijk oplosmiddelen.

 

Kiest u een 1-componenten of een 2-componenten aflak ? 

De 2-componenten Opal aflak van Teknos bestaat uit een 2 componenten polyurethaan. Dit product is zeer slijtvast en kan zelfs op een sporthal vloer of andere zwaarbelaste openbare gebouwen vloeren gebruikt worden. Wordt uw vloer minder zwaar belast dan kunt u kiezen voor de 1-componenten Topaz aflak van Teknos.  

 

Welke afwerking kiest u?

Teknos Parketlak is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat u de perfecte uitstraling van uw vloer kunt kiezen. Glanzend voor een klassieke, elegante uitstraling, zijdeglans voor een subtiele glans, of mat voor een natuurlijke uitstraling. Wat uw persoonlijke voorkeur ook is, Teknos heeft de juiste afwerking voor uw vloer.

 

Hoe aan de slag te gaan?

Het aanbrengen van Teknos Parketlak is eenvoudig. Volg deze stappen:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat uw vloer geschuurd is en schoon, droog en vrij van stof en vuil.
  2. Roer de lak: Roer de lak goed door voor een gelijkmatige afwerking.
  3. Aanbrengen: Breng de lak gelijkmatig aan met een kwast of roller. Volg de houtnerfrichting voor het beste resultaat.
  4. Drogen: Laat de lak drogen volgens de aanbevolen droogtijd op de verpakking.
  5. Herhaal: Breng indien aanbevolen meer lagen aan voor extra bescherming.

Zo eenvoudig is het! Met Teknos Parketlak geeft u uw houten vloer de bescherming en uitstraling die u zoekt.

Bezoek onze webshop en ontdek de verschillende opties van Teknos Parketlak voor uw vloer. Bestel vandaag nog en geniet van een prachtige, langdurige afwerking!

 

Vragen over lakken van een houten trap of vloer

Bel of stuur ons een whatsapp bericht op +31(0)683263972  voor al uw vragen over het lakken van een houten vloer of houten parket vloer binnen.