klantenservice

Vragen over het Kopen - Online Dealer Teknos-Specialist.nl

Vragen over het Kopen - Online Dealer Teknos-Specialist.nl

Specifieke vragen ove rhet kopen bij online dealer Teknos-Specialist.nl. Uitleg over assortiment, btw, order emails, e.d. Mocht u zelf nog vragen hebben, neem gerust even contact op 06-832 639 72.

Staat jullie hele assortiment op de website?
Wij bieden een deel van het assortiment aan van Drywood en bijbehorende accessoires. Bijna al deze producten, zowel verf als benodigdheden, zijn op de website te vinden.

Wat zijn de bijkomende kosten bovenop de productprijs (bijvoorbeeld BTW en verzendkosten)?
De prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Verzendkosten zijn € 7,50 binnen Nederland en België. Houd rekening met mogelijke extra kosten voor sommige betaalmethodes.

Hoe kan ik bestellen?
Onder bestelinformatie vindt u een uitgebreide beschrijving van het orderproces.

Ik heb besteld, maar geen orderbevestiging ontvangen.
Nadat wij uw bestelling hebben gekregen, sturen wij u automatisch via e-mail een orderbevestiging. Hierin staat nogmaals een overzicht van uw bestelling. Heeft u geen e-mail ontvangen, controleer dan of het bericht niet in de map met spam (ongewenste e-mail) of prullenbak is terechtgekomen. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op via het contactformulier of op ons telefoonnummer 06-823 639 72.

Hoe kan ik betalen?
Bekijk onze informatie over veilig betalen.

Kan ik er zeker van zijn dat de bestelling onbeschadigd aankomt?
Wij verpakken en versturen uw bestelling met de grootst mogelijke zorg. Normaal gesproken komt het pakket zonder schade aan. Mocht er toch sprake zijn van transportschade, dan loopt u geen enkel risico. Wij zijn hiervoor verzekerd. Controleer daarom of het pakket onbeschadigd is voordat u het in ontvangst neemt.