• Lorem ipsum

Zoekt u iemand nodig voor de uitvoering van uw verfklus? Teknos-Specialist.nl helpt u graag verder.

Verreweg de meeste klanten brengen Teknos Drywood verf graag zelf aan. Het is ook zeker niet moeilijk, zeker wanneer wanneer onze specialisten uit de praktijk u van een goed advies hebben voorzien.

In sommige gevallen is het fijn als iemand anders de klus uitvoert. Hoewel Teknos-Specialist.nl een internetonderneming is en onze specialisme ligt in het adviseren van en verkopen van de juiste producten, kunnen we door ons netwerk ook helpen met het vinden van een schildersbedrijf voor de uitvoering van uw klus.

Ervaring met schildersbedrijven

Door onze jarenlange ervaring in de verfbranche weten we welke bedrijven uitstekend werk leveren. De uitvoering van het schilderwerk doen we dus niet zelf, maar we introduceren u graag bij een schildersbedrijf. Onze partners hebben een uitstekende reputatie en voeren verfklussen uit in heel Nederland.

  • Bel ons op +31(0)6 - 832 639 72 of stuur een e-mail naar [email protected] als u meer wilt weten over de uitvoering van uw klus door een van onze partners
  • Wij brengen u in contact met het schildersbedrijf
  • U maakt alle verdere afspraken over de uitvoering zoals kosten, datum e.d. direct met onze partner, hier zijn wij verder niet bij betrokken
  • Wij leveren alle bestelde producten die nodig zijn voor de klus op uw adres

Uitvoering van uw verfklus