klantenservice

Nieuw kleuren mengsysteem voor Drywood kleuren

  • Geplaatst op
  • Door Alex
  • 0
Nieuw kleuren mengsysteem voor Drywood kleuren

Een nieuw kleuren mengsysteem voor transparante Teknos Drywood kleuren. Lees hier wat er veranderd is en wat dat voor u betekend.

Nieuwe manier van verf en beits mengen

Teknos Drywood Nederland gebruikt in Enschede sinds mei een nieuw kleuren mengsysteem genaamd Teknocolour. Dit is een geheel nieuw systeem met machines en pigmenten en geldt voor de transparante Drywood beits en olie. Daar komen een paar kleine veranderingen bij kijken. De nieuwe Drywood kleuren gemaakt met Teknocolour zijn: 

Wat betekend dit voor u? 

De overstap is gedurende de maand mei afgerond en vanaf nu kunnen alle transparante Drywood kleuren op de nieuwe machines gemaakt worden. Wat betekent dit voor u? 

Pigmenten
De nieuwe pigmenten hebben een nog betere UV bescherming en langere levensduur. Dat is belangrijk bij transparante beits kleuren, deze gaan immers de vergrijzing en verkleuring van hout tegen. 

Verpakkingen
Daarnaast zal de vulgraad voor alle basisverven wijzigen naar 90%. Dat betekend bijvoorbeeld dat de Woodstain VV voortaan in een 3 liter verpakking verkrijgbaar is. Ook zijn er nu liter blikken als proefverpakking verkrijgbaar op aanvraag, zo kunt u met een kleine hoeveelheid een mooi proefvlak maken.

Andere kleurcodes
De bioleum Woodoil kleuren hebben nieuwe coderingen gekregen, de kleuren blijven gelijk. Ook zijn de D741 t/m D750 Drywood transparante beits kleuren vervangen voor D761 t/m D770 codes, de kleuren blijven echter gelijk. Hieronder ziet u de transparante Drywood houtkleuren voor o.a. Woodstain vv beits.

Als u vragen heeft over Teknos en Drywood kleuren kunt u altijd onze Drywood kleuren pagina bezoeken. Ook kunt u rechtstreeks contact met een Drywood specialist opnemen, we staan u graag te woord.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.