klantenservice

Nieuwe verpakkingen voor Drywood Woodstain VV

  • Geplaatst op
  • Door Alex
  • 0
Nieuwe verpakkingen voor Drywood Woodstain VV

Er zijn nieuwe verpakkingen voor Drywood Woodstain VV. Een 1 liter proefverpakking en een nieuwe 3 liter verpakking ter vervanging van de 2,5 liter verpakking.

Nieuwe verpakking voor Woodstain - 1 liter

U kunt vanaf nu een Drywood Woodstain 1 liter proefverpakking bij ons aanvragen. Beits kleuren kiezen kan soms lastig zijn en op veler verzoek is er nu een beits proefverpakking verkrijgbaar. Met deze hoeveelheid kunt u ruim 5 vierkante meter 2 keer behandelen om zo het eindresultaat goed te kunnen beoordelen. Neem contact met ons op voor kleuren en mogelijkheden. Het blik is van metaal en heeft het nieuwe Teknos etiket, omdat het oude Drywood logo uitgefaseerd zal worden. 

 

Aangepaste verpakking voor Woodstain VV - nu 3 liter

Omdat het nieuwe Teknocolour kleuren meng systeem nu volledig in gebruik is voor transparante kleuren is ook de Woodstain VV 2,5 liter aangepast. De vulgraad - ook wel de basishoeveelheid voor het aankleuren - is verhoogd naar 90% Zodoende wordt de totale aangekleurd inhoud van de blikken verhoogd naar 3 liter. Met een rendement van 10 vierkante meter per liter is de Woodstain VV prijs per vierkante meter € 2,91 marktconform. De levensduur van Woodstain VV beits is een van de langste en daarmee is de prijs kwaliteit zeer goed te noemen. Uiteraard gaat de prijs per liter omlaag wanneer er voor een 10 of zelfs 20 liter verpakking wordt gekozen, de 2,5 liter, en nu dus 3 liter Woodstain blijft het meest verkocht. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.