klantenservice

Teknos Drywood Youtube film

  • Geplaatst op
  • Door Alex
Teknos Drywood Youtube film

In dit nieuwe promotie filmpje legt Teknos, het moederbedrijf van het Nederlandse Drywood Coatings uit wat de kernwaarden van het bedrijf zijn. Net als dat van Drywood is dat innovatie en onderzoek waar dan ook veel geld in wordt gestoken. Kijk het engels gesproken filmpje hieronder zelf, of lees de Nederlandse vertaling hieronder.

Nieuw Teknos Drywood YouTube film 

In dit nieuwe promotie filmpje legt Teknos, het moederbedrijf van het Nederlandse Drywood Coatings Enschede uit wat de kernwaarden van het bedrijf zijn. Net als dat van Drywood is dat innovatie en onderzoek waar dan ook veel geld in wordt gestoken. Kijk het engels gesproken filmpje hieronder zelf, of lees de Nederlandse vertaling hieronder. Teknos Drywood YouTube film.


Innovatie van Teknos Drywood

Oppervlakken buiten hebben veel te voortduren door weersinvloeden maar ook belasting door activiteiten. Onderdelen van gebouwen zoals Gevelbekleding, ramen, deuren, buitenmeubels maar ok hele gevels en gebouwen moeten goed beschermd blijven voor een lange levensduur. Voor een goede bescherming van duurzame materialen zijn technische innovatieve oplossingen nodig, die geen afbreuk doen aan het uiterlijk. 


Bij Teknos is innovatie 1 van de kernwaarden en dat wordt duidelijk zichtbaar in de substantiële bijdrage aan onderzoek en ontwikkeling. Deze strategie zorgt voor superieure coatings voor buiten die een steeds langere levensduur hebben, met behoud van een fraai uiterlijk.


Populaire Teknos Drywood Coatings 

Teknos heeft onder andere houtverf van Drywood, vloercoatings, metaalverf, UVPC, composieten en Polyester verven. Gedistribueerd via een internationaal netwerk bijgestaan door lokale technische specialisten en fabrieken.


De binnen- en buitencoatings van Teknos Drywood bestaan uit watergedragen verf en poeder coatings met ultra lage hoeveelheden oplosmiddelen, veiliger, meer duurzaam en klaar voor de toekomst. Deze verf en coatings zorgen voor geoptimaliseerde productieprocessen door onder meer snelle droging en goede isolerende eigenschappen en geven de beste bescherming tegen weersinvloeden. Teknos Drywood heeft bijvoorbeeld ook bijzonderheden als brandwerende verf in het assortiment.

Uiteraard voldoen de coatings van Teknos Drywood aan internationale- en industriestandaarden maar ze hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen in de meest gure klimaten op deze wereld. Voor elke omgeving en gebruik, met de Teknos Drywood coatings heeft u een duurzame bescherming en halen ze het beste uit elke toepassing


Advies van Teknos Drywood specialisten 

Klanten van Teknos Drywood krijgen lokale technische ondersteuning bij het gehele coating proces, van aankoop tot advies over het efficiënter werken en het aanbrengen ervan. Juist door de samenwerking met klanten kan Teknos Drywood de levensduur en bescherming van allerlei producten verlengen bij de uitdagingen van de omstandigheden waar ze aan worden blootgesteld met zich meebrengen.