klantenservice

Nieuw uiterlijk voor Teknos Drywood producten

  • Geplaatst op
  • Door Alex
Nieuw uiterlijk voor Teknos Drywood producten

Wij zijn verheugd om te melden dat de nieuwe etiketten voor Drywood verf producten van Teknos vanaf nu worden uitgeleverd. Met trots presenteren wij:

Oude Drywood logo 

U kent vast het oude Drywood logo wel, het gepixelleerde landschap met de boom en opkomende zon. Bij toeval sprak ik onlangs de ontwerper van het pixel logo (uit 1991 alweer!). Deze meneer werkte voorheen bij een Duits ontwerpbureau en was tot op de dag van vandaag trots op zijn ontwerp. Hoewel het een sterk en herkenbaar logo is, was het niet langer houdbaar nu Teknos al een enige tijd geleden Drywood uit Enschede heeft overgenomen. De huidige - tijdelijke - Teknos Drywood verpakkingen zijn een eenvoudige middenweg met een gekleurd etiket in pastelkleur met daarop simpel Teknos Drywood vermeld. Eerlijk is eerlijk, dit is alles behalve spannend. 

Nieuw uiterlijk voor Teknos Drywood Producten 

Zelf zijn wij meer dan tevreden met de nieuwe labels / etiketten voor Drywood producten van Teknos. Het benadrukt de professionaliteit, is erg duidelijk, strak met heldere kleuren en past wat ons betreft zeer goed bij Drywood. Een label is voorzien van korte heldere zinnen over de producteigenschappen met aan de zijkant duidelijke pictogrammen over bijvoorbeeld de weersbestendigheid. Elke Drywood verf krijgt een eigen verpakking en is een variant van de verpakkingen die u hier ziet. Deze zullen geleidelijk worden ingevoerd tijdens de komende maanden. Inmiddels hebben de Teknos Drywood Lakverf Indus LG (zijdemat) en Lakverf Indus SG (zijdeglans) een label met grijze achtergrond gekregen. Teknos Drywood Verf voor Hout Master Mat en Hout voor Master Glans hebben een blauw etiket. Ook Teknos Drywood Verf voor Hout Nova ZG en Verf voor Hout Nova Glans hebben een blauw etiket, zij het iets anders dan de Master.

Duurzaam

Ik denk dat dit uiterlijk ook 30 jaar mee mag gaan, net zo duurzaam als de watergedragen verven van Drywood zelf. Het is goed dat de vertrouwde merknaam Drywood prominent op de blikken blijft staan waarbij Teknos zeker niet te missen is. Let u ook even op de hoge kwaliteit van de blikken zelf. Geen plastic waar een deel van de verf in achterblijft na het uitschenken, maar alles van metaal waarbij de grote verpakkingen een omgebogen rand hebben. Makkelijk te openen en eenvoudig te schenken.