klantenservice

Nieuw artikel over Douglas hout beitsen

  • Geplaatst op
  • Door Alex
Nieuw artikel over Douglas hout beitsen

Douglas is een van de meest populaire houtsoorten in Nederland. Over het behandelen van Douglas ontvangen we vaak vragen en daarom schreef ik een artikel over alles wat er komt kijken bij het beitsen van Douglas.

Wanneer u nog niets weet over het behandelen van Douglas met beits is het fijn als u een duidelijk overzicht heeft. Ik ben zeker niet de enige die over het beitsen van Douglas schrijft, toch denk ik wel een van de meest duidelijke overzichten te hebben gemaakt. Dit is inmiddels het 4e stuk over beitsen met Drywood Woodstain VV van Teknos. Het alles in 1 product en al tientallen jaren door professionals in Nederland én daarbuiten gebruikt. Met alle informatie uit dit artikel over Douglas hout beitsen kunt ook u werken als een echte vakman/vrouw.In het artikel vind u antwoord op de volgende vragen: 

- Moet ik Douglas hout beitsen of niet?

- Waar moet ik op letten bij Douglas beitsen?

- Wat kan ik het beste gebruiken om Douglas te beitsen?

- Welke beits kleuren voor Douglas kan ik kiezen?

- Hoeveel Douglas beits heb ik nodig?

- Hoe breng ik het beste Douglas beits aan?
Wanneer u twijfelt over hoe u uw project het beste Douglas kunt beitsen belt u met mij of mijn collega. Beiden hebben wij jarenlange ervaring, ook in de praktijk, en kunnen u altijd van een duidelijk verfadvies voorzien maar zeker ook een gedetailleerd plan van aanpak geven. Gratis en voor niets, we helpen u graag.