klantenservice

Lariks behandelen met Poseidon UV TR

Lariks behandelen met Poseidon UV TR

Om de verlijmde Lariks spanten te beschermen tegen alle weersomstandigheden zijn deze behandeld met Teknos Drywood Poseidon UV G.

Teknos Drywood Poseidon UV GL

Lariks behandelen met Teknos Drywood Poseidon UV GL welke is gebaseerd op diverse watergedragen UV-uithardende polyurethaabn bindmiddelen en is te gebruiken als glanzende voor- en aflak. Eventueel kan het product ook als grondlaag worden toegepast.

Eigenschappen Teknos Drywood Poseidon UV GL

Teknos Drywood Poseidon UV G heeft een zeer goede dekking, vloei en open tijd, is sneldrogend, heeft een goede hechting op voorbehandeld hout en kenmerkt zich door hoge duurzaamheid, duurzame elasticiteit, zeer snelle blokvastheid, goede krasvastheid en uitstekend glansbehoud. Het product is goed vullend en goed schuurbaar. Door eventueel gebruik te maken van IR/UV-lampen van Decorad (zie www.decorad.com) kan de droging en uitharding van het product aanzienlijk versneld worden. Hierdoor is het product ook bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid binnen enkele minuten uitgehard en is de ondergrond klaar voor gebruik!

Meer verwerkingseigenschappen zijn te vinden op het productinformatieblad Poseidon UV TR.