klantenservice

Nieuwe Bioleum Woodoil Brochure

Nieuwe Bioleum Woodoil Brochure

Ontdek de nieuwe Teknos Drywood Bioleum Woodoil brochure met uitleg over dit product. Teknos Drywood Bioleum Woodoil is een watergedragen olie voor de aankleuring, verfraaiing en bescherming van houten ondergronden tegen UV-licht

Teknos Drywood presenteert met trots nieuwe Teknos Drywood Bioleum Woodoil brochure. Hierin wordt uitleg geven over Bioleum Woodoil.

 

Biobased Teknos Drywood Product(en):

Drywood wil graag een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst met producten van milieuvriendelijke en zo mogelijk natuurlijke oorsprong. Het uitgangspunt van deze serie biobased producten is dat duurzaam en hernieuwbaar geproduceerd hout wordt beschermd en verfraaid met producten van natuurlijke herkomst. De Bioleum producten zijn gebaseerd op natuurlijke oliën. Deze producten zijn qua verwerking, duurzaamheid en onderhoud op veel punten vergelijkbaar met onze huidige producten.

 

Eigenschappen Teknos Drywood Bioleum Woodoil

Teknos Drywood Bioleum Woodoil is een watergedragen olie voor de aankleuring, verfraaiing en bescherming van houten ondergronden tegen UV-licht en vochtopname. In één laag dringt het product in het hout. In meerdere lagen wordt een geringe laagdikte aangebracht. Het product heeft een vrijwel matte uitstraling en past perfect bij de natural look van houten ondergronden. Bioleum Woodoil is een ademend product. Het product is voor ca. 70 % biobased. Meer verwerkingseigenschappen zijn te vinden op het productinformatieblad Bioleum.

Verwerking van Teknos Drywood Bioleum Woodoil

Teknos Drywood Bioleum Woodoil is in een aantal semi-dekkende en transparante kleuren verkrijgbaar. Het product laat zich verwerken middels spuiten, kwasten en rollen. Eventueel na het aanbrengen inwrijven.
Teknos Drywood Bioleum Woodoil kleur W27 op Western Red Cedar

 

Lees hier de nieuwe brochure van Bioleum Woodoil van Drywood / Teknos

 

drywood bioleum

 

Drywood bioleum